دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف با همکاری انجمن مدیریت فناوری ایران برگزار می کند، جهت اطلاعات بیشتر به سایت های ذیل مراجعه فرمایید:

www.nitsharif.ir

معرفی گفتمان مدیریت و سیاست گذاری فناوری و نوآوری
  یک شبکه واقعی از کسانی است که در این حوزه فعالند و در سطوح مختلف به کارهایی نظیر درس خواندن، تحقیق، تدریس، و یا
حتی مسوولیتهای اجرایی مرتبط مشغولند. این آدمها روزانه در مورد تکنولوژی فکر می کنند، مطلب می نویسند، مقاله می خوانند، درس می دهند، تصمیم می گیرند، و کارهای متنوع دیگر نظیر آن انجام می دهند؛ اما معمولا کمتر می توانند با هم تعامل کنند و در مورد حاصل کارهای خود صحبت کنند. پس در واقع این شبکه خود ماست، همه کسانی که در این حوزه فعالیم! دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاههای مختلف، هر کدام با اساتید خود سروکار دارند و فارغ التحصیل می شوند، اما شاید هیچگاه دانشجویان سایر دانشگاه ها را نبینند، ندانند که آنها چه مطالبی را می خوانند یا در چه فضایی فکر می کنند. و بدتر آنکه چه بسا در نهایت وارد حرفه و شغلی شوند که مستقیما مرتبط با مدیریت و سیاستگذاری فناوری نیست و به زودی از شبکه خارج شوند. دانشجویان دکترا نیز کم و بیش همین وضعیت را دارند. در بسیاری از موارد از حوزه های تحقیق و کارهایی که در دانشگاههای دیگر انجام می شود بی خبرند. چه بسا ندانند کاری مشابه در یک دانشگاه دیگر در حال انجام است. از روشهای تحقیق یکدیگر نیز مطلع نیستند. بعضا امکان دارد یکسال به مطالعه یک حوزه ای اختصاص دهند که تنها با یک ارتباط ساده می توانستند از سد آن بگذرند؛ البته اگر شبکه ای بدین منظور وجود داشته باشد. متخصصان این حوزه هم اگرچه شاید در جلساتی یکدیگر را ببینند، اما این جلسات فرصت بحث و تبادل نظر تخصصی فراهم نمی کند چرا که عمده این جلسات کاری است. شاید دو نفر در مورد توسعه صنعتی در کشور نظرات بسیار خوبی داشته باشند، اما هیچ گاه فضای تبادل و نقد این نظرات و ارائه راهکار برای کشور فراهم نشود. همه اینها یعنی اینکه ما اگرچه یک جامعه مدیریت و سیاستگذاری تکنولوژی در سطوح مختلف داریم، اما هنوز یک شبکه کارآمد برای اثربخش کردن تعاملات خود نداریم. این سایت، انعکاسی از یک فعالیت هفتگی برای شکل دهی این شبکه است. شبکه ای که در سه سطح ساماندهی شده است:
- سطح متخصصان
- سطح دانشجویان دکترا
- سطح دانشجویان کارشناسی ارشد

در هر کدام از این سطوح، قرار است نشستهایی برگزار گردد تا بستر شبکه سازی را فراهم آورد و سپس نتایج این نشستها و پیگیریهای بعدی آن در این شبکه مجازی پیگیری شود. این نشستها از اول مهرماه 93 شروع شده و تا خرداد ماه 94، یعنی یک سال تحصیلی کامل، ادامه دارد. در هر کدام از این سطوح، 9 نشست برگزار می شود که مجموعا 27 نشست را شامل می شود. در سطح متخصصان، 9 موضوع تخصصی انتخاب شده که به صورت پنل برگزار می گردد و قرار است در مورد 9 مساله اصلی نظام ملی نوآوری کشور با یک رویکرد نهادی بحث کند. هم از دانشجویان دکترا و هم از دانشجویان کارشناسی ارشد دعوت می شود تا در این پنلها شرکت کنند تا اولا با موضوعات اساسی کشور آشنا شوند، ثانیا موضوعات مفیدی برای پایان نامه های خود پیدا کنند، و ثالثا ایده های خود در ارتباط با آینده شغلی خود را توسعه دهند. در سطح دانشجویان دکترا، قرار است 9 پایان نامه دکترا که قبلا انجام شده و یا در حال انجام است، و هر کدام از آنها با یکی از موضوعات 9 گانه بالا مرتبط است ارائه گردد. در این جلسات دانشجویان دکترا عمدتا شرکت می کنند تا ببینند کسانی که قبل از آنها روی این موضوعات کار کرده اند، از چه زاویه ای مساله را طرح کرده و با چه روشی تلاش کردند تا بدان پاسخ دهند. بدین ترتیب، می توانند هم روش تحقیق را به صورت عملی یاد بگیرند هم ایده های خود در ارتباط با تزهای دکترا را توسعه دهند. در سطح دانشجویان کارشناسی ارشد، 9 سخنرانی طراحی شده است که هر کدام به یکی از موضوعات فوق الذکر می پردازد و تلاش دارد تا مبانی نظری و مهمترین مسائل طرح شده در ادبیات باز کند. شاید دانشجویان این مسائل را در دانشگاه های خود و در طول تحصیل فرابگیرند، اما در این جسات می توانند آنها را به صورت فشرده و کارگاه مانند و بدون هزینه از زبان مطرح ترین اساتید کشور بشوند. این جلسات محمل خوبی برای تعامل دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد است تا بتوانند تزهای دکترا و کارشناسی ارشد را با هم مرتبط ساخته و به صورت هم جهت حرکت کنند. بدین ترتیب هم دانشجویان دکترا می توانند از ظرفیت پایان نامه های ارشد استفاده کنند و هم دانشجویان ارشد می توانند یک استاد راهنمای میانه، ولی با دغدغه و انگیزه به کار خود اضافه کنند! اما این پایان ماجرا نیست. ارتباط و شبکه سازی در این فضا ادامه دارد. شما می توانید در این فضا وبلاگی داشته باشید و مطلب بنویسید. می توانید علایق تحقیقاتی سایرین را مشاهده نموده و با آنان ارتباط برقرار کنید. می توانید خلاصه مطالب جلسات گذشته را در اینجا مشاهده کنید و به عبارت دیگر در طول هفته دائم به اینجا مراجعه نموده و ایده های خود را با سایرین به اشتراک بگذارید! این شبکه در واقع همان محمل گفتمان سازی مباحث سیاستگذاری و مدیریت فناوری است! برای شرکت در این جلسات کافیست ثبت نام کنید و اطلاعات لازم را وارد نمایید. شرکت در این جلسات هیچ هزینه ای ندارد